KTM Duke 390 Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
2020 KTM Duke
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
I have a 2020 KTM 390 Duke, and am using a Sena 30K, but when I pair my phone to the bike the audio (Music) constantly skips! The music will play smooth for a bit then will begin cutting in and out over and over again. I unpaired my phone from the bike, and the music plays smooth with no issues, but then I lose the use of the handle bar controls and no TFT display of the music playing :(. Anyone else have this issue? Solutions?
 

·
Registered
Joined
·
612 Posts
Uninstall the KTM MyRide app
 
  • Like
Reactions: Whyzee

·
Registered
2020 KTM Duke
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #4
Uninstall the KTM MyRide app
I uninstalled it, then paired my Sena to my phone, and then when i paired my phone to the bike, the music started to cut in and about again. I reset my Sena to factory settings, it updated, and i tried it again, and even during the pairing process the music starts to cut in and out while the bike tries to pair to my phone. I dont get it
 

·
Registered
Joined
·
395 Posts
Yes that is a strange one. I have Cardo Packtalk Bold
 

·
Registered
Joined
·
109 Posts
Sounds like maybe a Bluetooth connection issue.

Starting with the simple stuff, have you restarted your phone?

Have you tried pairing the bike to the phone without the sena paired?

You could try pairing a different phone to rule out the phone being at fault too

Also, with my 2018, I stopped pairing my phone to the bike altogether because the connection was killing my phone battery off really quick!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top